0
0

Reasons to buy

Image
reasons to buy
 
Subtitle
Motive pentru a cumpara
Title
Intrebari? Noi avem raspunsuri

Motive pentru a cumpara

Question

Daca vreau sa cumpar o masina, de ce as alege un Lexus?

Answer

Ingineria de ultima generatie, puterea, performanta si tehnologia sunt la fel de importante pentru Lexus precum maiestria de top si garantarea unor calatorii unice si luxoase pentru toti clientii nostri. Reteaua noastra de autovehicule Lexus rulate certificate doreste sa ofere consumatorilor un nivel premium de asistenta pentru clienti, imbunatatind experienta de achizitionare a unei masini.

Question

Masinile rulate Lexus au o reputatie buna?

Answer

Masinile rulate certificate de la Lexus sunt faimoase pentru siguranta si avantajele oferite, castigand numeroase premii pentru calitate si fiabilitate. Gama noastra de sedan-uri, coupé-uri, decapotabile si SUV-uri premium a atras o clientela fidela. Atat JD Power Survey, cat si „What Car” si „This Is Money” au plasat Lexus in topul primilor doi producatori cu cele mai bune calificative pentru relatia cu clientii.

Question

Pot da la schimb un Lexus rulat pentru un Lexus rulat mai nou?

Answer

Ca in cazul oricarui schimb auto, valoarea depinde de mai multi factori, cum ar fi vechimea masinii, numarul de kilometri rulati si starea in care se afla. Totusi, exista cateva masuri care pot fi luate pentru a ajuta la stabilirea valorii masinilor rulate Lexus care urmeaza a fi date la schimb. Puteti obtine o evaluare destul de exacta daca introduceti informatiile despre masina intr-unul dintre numeroasele site-uri populare de evaluari auto disponibile pe Internet. De asemenea, puteti utiliza functia „Evaluati-va masina” pentru a obtine un buget de referinta pentru urmatoarea achizitie a unui autovehicul Lexus rulat certificat.

Question

Care este pretul unui Lexus rulat?

Answer

In mod evident, preturile masinilor rulate Lexus vor depinde de modelul si de versiunea aleasa. O varianta buna ar fi sa stabiliti care sunt factorii care influenteaza cel mai mult procesul de cumparare a unui Lexus rulat, cum ar fi tipul de caroserie preferat (ex. Hatchback, Sedan), bugetul disponibil sau cat de economica este masina. Indiferent ce factor este considerat cel mai important, in primul rand ar trebui sa utilizati functia de localizare a centrelor pentru autovehicule rulate, sa selectati optiunile dorite, sa aflati ce vehicule indeplinesc criteriile dvs. si apoi sa contactati dealerul relevant pentru mai multe informatii, sau sa programati o vizita si un test drive.

Question

Ar fi mai bine sa cumpar un Lexus nou in loc de unul rulat?

Answer

Daca bugetul va permite sa cumparati fie un Lexus nou, fie unul rulat, intrebarea pe care ar trebui sa v-o puneti ar trebui sa fie „ce functii si beneficii voi obtine in schimbul banilor mei daca achizitionez un Lexus nou sau unul rulat?” Cel mai probabil, bugetul dvs. ar permite achizitionarea unui Lexus aproape nou, care ar putea avea toate functiile pe care le doriti si ar fi la un pret potrivit, sau bugetul dvs. ar permite cumpararea unui Lexus nou cu o garantie mai mare, fara uzura si beneficii suplimentare care vin odata cu achizitionarea unei masini noi. Acordati-va timp, vizitati reprezentanta locala Lexus si discutati despre optiunile pe care le aveti la dispozitie. Asa cum au relatat deja publicatiile „What Car” si „This Is Money”, grija Lexus pentru clienti este nemaiintalnita, iar obiectivul nostru este sa va ajutam sa luati decizia cea mai buna pentru dumneavoastra.

Question

Ce garantii ofera masinile rulate Lexus?

Answer

Ingineria de ultima generatie, puterea, performanta si tehnologia sunt la fel de importante pentru Lexus precum maiestria de top si garantarea unor calatorii unice si luxoase pentru toti clientii nostri. Reteaua noastra de autovehicule Lexus rulate certificate doreste sa ofere consumatorilor un nivel premium de asistenta pentru clienti, imbunatatind experienta de achizitionare a unei masini.

Question

Unde pot cumpara un Lexus rulat certificat?

Answer

In primul rand, puteti utiliza functia de localizare a autovehiculelor rulate certificate, care prezinta toate autovehiculele Lexus rulate certificate disponibile pentru cumparare la nivel national. Puteti consulta numeroase imagini, linia de echipare completa si puteti pune intrebari online, ba chiar puteti depune o oferta pentru masina (unde optiunea este disponibila).

Question

Cat de mult ar trebui sa ma astept sa platesc pentru un autovehicul Lexus hibrid?

Answer

Se estimeaza ca proprietarii de autovehicule hibride economisesc anual aproximativ £2.000 pe carburant. Piata dedicata masinilor rulate ofera preturi mai competitive pentru autovehiculele hibride Lexus rulate, iar dvs., spre exemplu, va puteti astepta la un pret pentru un Lexus CT200h de 1,8 L, model din 2011, similar cu cel al unui Audi A3 de 1,8 L.

Question

Cu ce sunt diferite masinile hibride fata de masinile normale?

Answer

Autovehiculele hibrid integral pot functiona numai cu motorul electric, numai cu motorul cu combustie sau cu ambele motoare. In mod normal, la plecarea de pe loc si in timpul deplasarilor la viteze reduse, masina este propulsata silentios doar de motorul electric - nu exista emisii de CO2, iar carburantul nu se consuma. Motorul cu combustie preia controlul la viteze mai mari si, atunci cand este necesar, motorul electric furnizeaza putere suplimentara (de exemplu, atunci cand accelerati). Autovehiculele Lexus utilizeaza un sistem complet hibrid care selecteaza in mod inteligent sursa de propulsie corespunzatoare si capteaza mult mai multa energie prin intermediul franarii regenerative, energie utilizata pentru a incarca bateria care alimenteaza unul sau mai multe motoare electrice puternice din masina.

Question

Care este cea mai buna masina rulata Lexus?

Answer

Depinde de stilul dumneavoastra de viata. Doar dumneavoastra stiti cel mai bine daca aveti nevoie de o masina care sa faca fata unei familii numeroase sau de o masina sportiva care sa atraga toate privirile. Utilizati functia de localizare a autovehiculelor Lexus rulate certificate pentru a va familiariza cu gama variata de masini disponibile. Vizitati o reprezentanta Lexus si discutati despre ce v-ati dori de la urmatoarea masina Lexus pe care o veti cumpara. Indiferent de ce masina alegeti, toate autovehiculele rulate sau aproape noi certificate de Lexus beneficiaza de o garantie minima de un an fara limita de kilometri, echivalenta cu garantia producatorului.

Panel fields
Panel Image
VERIFICATI-VA MASINA
Panel Title
VERIFICATI-VA MASINA
Panel Image
EVALUATI-VA MASINA
Panel Title
EVALUATI-VA MASINA
Panel Image
BENEFICIILE DUMNEAVOASTRA
Panel Title
BENEFICIILE DUMNEAVOASTRA