0
0

Benefits

PROMISIUNEA BRANDULUI NOSTRU

Description

Atunci cand cumparati un automobil Lexus rulat de la un retailer autorizat Lexus Select, aveti garantia ca brandul nostru isi va respecta promisiunea facuta clientilor, care cuprinde urmatoarele aspectele fundamentale, explicate in detaliu mai jos.

Panel
Image
GARANTIE EXTINSA
Title
GARANTIE EXTINSA
Description

Garantia Extinsa Lexus este conceputa pentru a va oferi linistea pe care o asteptati atunci cand cumparati un automobil Lexus rulat certificat.

Aceasta a fost creata cu grija astfel incat aceasta sa fie o protectie asigurata în cazul unui defect cauzat de o eroare de asamblare sau fabricatie a automobilului dumneavoastra.

Image
ASISTENTA RUTIERA LEXUS
Title
ASISTENTA RUTIERA LEXUS
Description

LEXUS CARE este un prestigios program de asistenta rutiera creat special pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura fara griji de calatoriile cu automobilul Lexus oriunde in Europa. In cazul in care apare o problema ce duce la imobilizarea automobilului, singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa apelati unul din numerele de telefon indicate mai jos.

Urmatoarele servicii va vor fi asigurate gratuit, pentru o perioada de maxim 6 ani incepand cu data livrarii masinii primului proprietar, in cazul imobilizarii automobilului pe sosea ca urmare a defectarii, a producerii unui accident sau a furtului. Ulterior, aceste servicii pot fi acoperite de programul Lexus Care, ce poate fi reinnoit anual contra-cost (pana la maxim 10 ani vechime a automobilului):

  • Asistenta rutiera disponibila 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an, oriunde in Romania (inclusiv acoperire pentru situatiile in care sunteti pasager intr-un automobil Lexus).
  • Asistenta europeana - disponibila acum in 44 de tari.
  • Serviciu de asistenta rutiera
  • Serviciu de remorcare
  • Cazare la hotel / Inchirierea unei masini / Continuarea calatoriei (beneficiarul poate opta pentru una din aceste variante de asistenta, in cazul in care automobilul nu poate fi reparat in aceeasi zi la un reparator autorizat Lexus)
  • Sofer personal
  • Repatrierea automobilului

Accidente sau defectiuni in Romania - sunati la 0800 400 000 
24 de ore pe zi, 365 de zile pe an.

Asistenta rutiera europeana - sunati la +40 312 255 000 
24 de ore pe zi, 365 de zile pe an.

preturi Eurocare Lexus 2020 noiembrie

*Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA. Toyota Romania isi rezerva dreptul de a modifica informatiile continute in aceasta lista de preturi fara notificare prealabila.

Image
VERIFICAREA CALITATII SI SIGURANTEI
Title
VERIFICAREA CALITATII SI SIGURANTEI
Description

 

Numai autovehiculele rulate care respecta cele mai stricte standarde Lexus sunt eligibile pentru statutul de autovehicule Lexus rulate certificate.

De exemplu, toate modelele noastre Lexus rulate au fost supuse de catre tehnicienii nostri unor verificari amanuntite cuprinzand 150 de puncte, iar modelele hibride beneficiaza si de o verificare a sistemului hibrid. Toate autovehiculele Lexus rulate certificate trec printr-o „Verificare a calitatii si sigurantei” inainte de a intra in program.

Un specialist Lexus inspecteaza cu atentie starea generala a masinii - exterior, interior si dedesubt. Dupa finalizarea inspectiei si eventualele reglaje tehnice, masina este curatata cu meticulozitate atat la exterior, cat si la interior.

Image
SOLUTII PERSONALIZATE DE FINANTARE
Title
SOLUTII PERSONALIZATE DE FINANTARE
Description

Agentul dvs. Lexus va va ajuta cu placere sa identificati cea mai buna schema de finantare si/sau asigurare pentru Lexus-ul dvs. rulat. Oferim o gama larga de produse si servicii de finantare care se potrivesc perfect oricaror cerinte. Va rugam sa intrebati de solutiile noastre personalizate de finantare si asigurare la sediul agentului local Lexus.

Image
ISTORIC SERVICE CERTIFICAT
Title
ISTORIC SERVICE CERTIFICAT
Description

Toate autovehiculele Lexus rulate certificate trebuie sa aiba un istoric de service certificat de reparatorii autorizati Lexus.

 

Autovehiculele noastre provin de la parteneri de incredere sau din propria noastra retea. Astfel, putem garanta pentru fiabilitatea pe termen lung a autovehiculului si pentru aceleasi performante pe care acesta le avea atunci cand a iesit pe portile fabricii.

Image
VERIFICAREA SISTEMULUI HIBRID LEXUS
Title
VERIFICAREA SISTEMULUI HIBRID LEXUS - HYBRID HEALTH CHECK (HHC)
Description

Efectuata odata cu revizia periodica, Verificarea Sistemului Hibrid Lexus, denumita si Hybrid Health Check (HHC), este cel mai bun mijloc de a va asigura ca obtineti cele mai bune performante de la sistemul dumneavoastra Lexus Self-Charging Hybrid. Tehnicienii nostri vor testa intregul sistem hibrid si vor intocmi un raport scris, care va va furniza toate informatiile de care aveti nevoie pentru a intelege starea sistemului hibrid al autovehiculului dumneavoastra.

Acoperirea Extinsa pentru Bateria Hibrid

Componentele sistemului hibrid ale autoturismului dumneavoastra beneficiaza de o garantie de baza de 5 ani/100.000 km**. Atunci cand verificarea sistemului hibrid este realizata cu succes, vehiculul este eligibil sa primeasca o acoperire extinsa asupra bateriei sistemului hibrid pentru inca un an/15.000 km**, pana la atingerea unei perioade de maxim 10 ani de la achizitionarea autoturismului. Doar la reparatorii autorizati Lexus puteti beneficia de expertiza specialistilor si de cea mai buna ingrijire pentru Lexus-ul dumneavoastra.

Aceasta acoperire poate fi reinnoita anual, pana la atingerea unei perioade de 10 ani de la achizitionarea autoturismului, prin efectuarea cu succes a testului HHC, oferindu-va mai multi ani de liniste si deplina incredere in vehiculul dumneavoastra.

preturi HHC 2020 noiembrie

*Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA. Toyota Romania isi rezerva dreptul de a modifica informatiile continute in aceasta lista de preturi fara notificare prealabila.

**Informatiile erau de actualitate la data publicarii si pot face obiectul unor modificari fara o notificare prealabila.

Panel fields
Panel Image
MOTIVE PENTRU A CUMPARA
Panel Title
MOTIVE PENTRU A CUMPARA
Panel Image
EVALUATI-VA MASINA
Panel Title
EVALUATI-VA MASINA
Panel Image
VERIFICATI-VA MASINA
Panel Title
VERIFICATI-VA MASINA